Nyheder & tilbud

 

Billede: Acquarella neglelak og neglepleje</p>
<p>Acquarella neglelak<br />
Acquarella neglelak er af de absolut førende mærker indenfor vandbaseret neglelak. Hvorfor male gift på hænderne når der er et sikkert alternativ i høj kvalitet.</p>
<p>Acquarella neglelak er nemt at påføre og hurtigt tørrende.</p>
<p>Helt vandbaseret - ingen formaldehyd, phthalater, toluen eller andre udtørrende og lokalirriterende petrokemiske opløsningsmidler!<br />
• Sikker - Ikke giftigt med næsten ingen lugt (hvor de almindelige lugter rigtig stærkt pga. opløsningsmidlerne)<br />
• Nem - To tynde lag, ingen base eller overlag<br />
• Hurtig - berøringstør sædvanligvis inden for 3 minutter, brugstør efter mellem 10 - 15 minutter<br />
• Vegansk - Ikke testet på dyr og fri for animalske produkter</p>
<p>Acquarella remover<br />
En god neglelak kræver en god remover - en, der er sikker og vandbaseret. Konventionelle removers anvender olier og fugtighedscremer til at kompensere for udtørring af huden pga. acetone eller andre hårde opløsningsmidler. De samme olier og fugtighedscremer hindrer de bindende egenskaber i Acquarella neglelak, fordi olie og vand kan ikke blandes. Dens biologisk nedbrydelige formel baseret på planteekstrakter fjerner genstridige rester og renser samt plejer dine negle - og skader hverken dig eller miljøet.</p>
<p>Acquarella moisturizer<br />
Fugtighedscreme, der passer til Acquarella farver. Kendetegnede for vores moisturizer: Ikke-fedtet,uparfumeret, Indeholder Sodium PCA, aloe vera, grøn te og C-vitamin, vandbaseret, vegansk - Ikke testet på dyr og fri for animalske produkter.<br />
Anvendes på tør hud omkring neglebåndene. Perfekt til mænd som et alternativ til aftershave.</p>
<p>Acquarella conditioner<br />
Acquarella Conditioner er den ultimative klare neglelak og fugtgivende kur, som styrker og fugter dine negle.<br />
Helt vandbaseret – ingen formaldehyd, phthalater, toluen og andre petro-kemiske opløsningsmidler!</p>
<p>Kom gerne forbi salonen og se/prøv den farverige og skønne neglelakserie. Pris 179 kr

Acquarella neglelak og neglepleje

Acquarella neglelak
Acquarella neglelak er af de absolut førende mærker indenfor vandbaseret neglelak. Hvorfor male gift på hænderne når der er et sikkert alternativ i høj kvalitet.Acquarella neglelak er nemt at påføre og hurtigt tørrende.

Helt vandbaseret – ingen formaldehyd, phthalater, toluen eller andre udtørrende og lokalirriterende petrokemiske opløsningsmidler!
• Sikker – Ikke giftigt med næsten ingen lugt (hvor de almindelige lugter rigtig stærkt pga. opløsningsmidlerne)
• Nem – To tynde lag, ingen base eller overlag
• Hurtig – berøringstør sædvanligvis inden for 3 minutter, brugstør efter mellem 10 – 15 minutter
• Vegansk – Ikke testet på dyr og fri for animalske produkter

Acquarella remover
En god neglelak kræver en god remover – en, der er sikker og vandbaseret. Konventionelle removers anvender olier og fugtighedscremer til at kompensere for udtørring af huden pga. acetone eller andre hårde opløsningsmidler. De samme olier og fugtighedscremer hindrer de bindende egenskaber i Acquarella neglelak, fordi olie og vand kan ikke blandes. Dens biologisk nedbrydelige formel baseret på planteekstrakter fjerner genstridige rester og renser samt plejer dine negle – og skader hverken dig eller miljøet.

Acquarella moisturizer
Fugtighedscreme, der passer til Acquarella farver. Kendetegnede for vores moisturizer: Ikke-fedtet,uparfumeret, Indeholder Sodium PCA, aloe vera, grøn te og C-vitamin, vandbaseret, vegansk – Ikke testet på dyr og fri for animalske produkter.
Anvendes på tør hud omkring neglebåndene. Perfekt til mænd som et alternativ til aftershave.

Acquarella conditioner
Acquarella Conditioner er den ultimative klare neglelak og fugtgivende kur, som styrker og fugter dine negle.
Helt vandbaseret – ingen formaldehyd, phthalater, toluen og andre petro-kemiske opløsningsmidler!

Kom gerne forbi salonen og se/prøv den farverige og skønne neglelakserie. 

 

 

 

The Shine Brush

Unik børste med vildsvinehår
HH Simonsen The Shine Brush er en fantastisk hårbørste, som samler det bedste fra to verdener. Børsten er en kombination af IntelliFlexTM med SofTips, som er kendt fra HH Simonsens The Wet Brush, og 100 % mongolske vildsvinehår.

The Shine Brush bruges kun i tørt hår for at give shine, og fordele hovedbundens sebum ud i længder og spidser. Børsten er bygget på den unikke kombination af udvalgte uklippede og ublegede hår fra mongolske vildsvin som er med til at stimulere blodkarrene i hovedbunden og de prisvindende Intelliflex-børster. Intelliflex er udformningen af børstens pigge, hvor første række bøjer sig, næste række bøjer sig en lille smule mindre, osv. Dette giver en nænsom frisering, så hårene ikke knækker.

Med denne hårbørste får du en hurtig og smertefri frisering.

Du kan købe børsten i salonen for 199 kr

Lavera Trend Mineral Make-up

Jeg er usædvanlig stolt af og glad for at dele Lavera Trend Make-up med dig. Jeg er sikker på, du vil elske det så ligeså meget som jeg gør 🙂

Vi ønsker at behandle vores hud godt med etisk korrekte produkter, der giver et smukt, frisk og naturligt udseende, der kan holde hele dagen. I min jagt på den perfekte økologiske makeupserie, fandt jeg hvad jeg søgte, hos Lavera. Med Lavera får du alt dette – til en fantastisk pris!

Lavera Trend Make-up er baseret på økologiske, biodynamiske eller vildtvoksende lægeplanteekstrakter og naturlige farver. Alle produkterne er uden syntetiske konserveringsmidler, farvestoffer og duftstoffer.

Økologisk makeup er kommet for at blive. I en æra hvor vi kræver perfekt ydeevne, såvel som naturlige ingredienser, gør det Lavera til det bedste valg! Produkterne giver kunder, makeup artister, berømtheder og skønhedsredaktører over hele verden, en “AHA!” oplevelse;
ENDELIG… en hudvenlig, ikke tilstoppende, naturlig makeup serie, der er let at anvende og som kan bruges på alle hudtyper – fra den sarteste til den mest krævende hud.
Lavera har vundet flere priser for deres naturkosmetik.

De kendte og filmstudierne vælger også Lavera.

Efter en Greenpeace test i 2006 fik Sofie Lassen-Kahlke konstateret et meget stort indhold af kemikalier i blodet, bl.a. phthalater, pesticider og kunstige parfumestoffer. Dette fik hende til at ændre vaner og valgte derfor Lavera, som hendes foretrukne kosmetikmærke.

Skuespilleren Liv Corfixen – som har medvirket i bl.a. Susanne Biers, Den Eneste Ene og som også er kendt fra “Vild med dans” – har valgt Lavera, som et af hendes yndlingsmærker.

Også skuespillerne i TV2’s succes serie “Anna Pihl” sæson 2, benytter make-up fra Lavera. Medvirkende bl.a. Charlotte Munck, Iben Hjejle, Paw Henriksen og Peter Mygind.

Lavera har vundet flere priser for deres naturkosmetik.

Kom gerne forbi salonen og prøv den her skønne, prisvenlige kvalitets makeupserie. Priserne er fra 25 kr til 169 kr

 

 

Prisvindende og populær  Mirenésse Sectret Weapon Mascara

Almindelig mascara er generelt fedtet voksmaling, mens Mirenésse – mascaraens hemmelige våben er at bruge en unik sammensætning af bivoks, der lægger sig perfekt på hver enkelt vippe og pakker den individuelt ind i et perfekt ”rør” af farve. Røret hæfter, mens det lægger sig om vippen, og strækker sig, når man trækker diamantbørsten væk for at få længere og tykkere vipper. Jo mere man lægger på, des tykkere og længere bliver vipperne. Den specielle sammensætning gør det muligt at bære den i ekstremt lang tid, med samme flotte resultat.

Anvendelse og fordele:

Mascaraen er langtidsholdbar og holder op til 24 timer. Drysser ikke, klatter ikke og tværes ikke ud af tårer, sved og vand. Aldrig mere panda-øjne. Den unikke, diamantformede børste når selv de mindste vipper og skaber ekstra længde.Uforlignelig konsistens uden klumper, som stivner og bukker vipperne mens den lægger sig. Masser af volumen og længde til vipperne. Læg så mange lag på, som ønskes, mens den er våd. Naturligt look eller effekt som falske vipper. Ingen gennemtrængning af huden på nogen måde. Ophober sig ikke ved vipperoden som andre mascaraer.

Det er utroligt simpelt at fjerne Mirenésse. Fjernes med varmt vand uden at efterlade sorte rander. En speciel øjenmakeupfjerner er ikke nødvendig.
Plask masser af vand i ansigtet – eller gør det i brusebadet. Lad finger spidserne forsigtigt fjerne ”rør” af mascara. Mascara vil forsvinde med fingerspidserne. Intet bliver efterladt. Ved denne milde form for afrensning vil øjet ikke blive udsat for skadende slid og hårde makeupfjernere.
Ekstremt sikker for sarte øjne, computerbrugere etc.
Ideel for kontaktlinser – forlænger uden fibre.
Mirenesse Secret Weapon er hurtigt blevet døbt ”verdens bedste mascara” og har vundet “Beauty Awards” i Australien i sin kategori.

 

 

 

Eksklusiv hudpleje fra John Masters, som er perfekt til dig der ønsker rene, certificerede, økologiske produkter. Ingen parfume, ingen kemikalier og parabener, kun naturlige ingredienser og til en meget rimelig pris.

John Masters har selv udviklet alle produkterne i sin frisørsalon i Soho gennem de seneste 16 år og han har sammensat nogle lækre formuleringer som giver lige så gode (eller bedre) resultater end produkter med skrappe kemikalier.
Alle ingredienserne opfylder John Masters strenge retningslinjer, for han mener, at kun verdens fineste naturlige ingredienser bør anvendes i verdens bedste produkter.

Hudplejeserien består af et bredt udvalg af cremer såsom dagcreme, natcreme, øjencreme, serum, renselotion, tonic, maske, peeling, håndcreme, body wash, body lotion fordelt på fire hovedgrupper afhængig af din hudtype.

Desuden findes produkter til teenagehud og til mænd.

Kom ind i salonen og hør nærmere om hvad der passer til dig og din hud!

 

 

Hvis du som jeg skal kæmpe så svedperlerne flyver, når dit barn skal have vasket håret og er stiv af skræk for at få shampoo i øjnene, kan du glæde dig over at hjælp er på vej

Kids Only organic Shampoo
er en mild shampoo, der effektivt rengør håret uden at irritere hovedbunden. De naturlige økologiske ingredienser minimerer sammenfiltret hår. Denne shampoos specielle formula, som er specielt lavet med ekstra milde naturlige indholdsstoffer fra bla. planter og urter, er med til at skabe en naturlig balance til håret. Indeholder bla. ekstrakt af kamille og morgenfrue. Kids only Shampoo har samme pH-værdi som tårerne i øjet dette for at undgå tårer hos barnet hvis shampooen skulle komme I øjet.

Pris 99 kr for en stor flaske på 517 ml

Kids Only organic Conditioner
er en frisk og mild balsam, som effektivt blødgør håret og forhindre sammenfiltring. Håret får en naturlig glans. Efterlader håret blødt ufiltret og let at rede både som vådt og tørt.

Pris 90 kr for 227 ml

Slut med gråd, når der bades – mindre stress for dig.