Koncept

Solmaz Organic hairdresser byder dig velkommen til en grøn salon i en afslappet atmosfære.

Vi lægger stor vægt på økologi, sundhed, miljøbevidsthed, professionalisme, ærlighed samt god service. Derfor tilstræber vi et højt serviceniveau og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi arbejder ud fra en grøn tankegang og bruger markedets pt. reneste og mest skånsomme produkter, så miljøet ikke belastes unødigt og håret forbliver sundt og glansfuldt. Desuden følger vi løbende med i den udvikling der sker på markedet.

Vore hårfarver, hårpleje- og stylingsprodukter er så vidt muligt fremstillet uden allergifremkaldende, kræftfremkaldende og hormonforstyrrende stoffer (bl.a parabener) og derfor kan langt de fleste tåle vore produkter.

Salonens behagelige indeklima og rene luft er et resultat af de organiske produkter vi arbejder med.

Hos Solmaz forsøger vi at skabe en hyggelig, afslappet atmosfære og sikre at du føler dig velkommen og godt tilpas.

Som kunde i salonen bliver du forkælet lige fra du træder ind af døren med de lækreste økologiske produkter, aromaer og afslappende musik. Vi forsøger at sikre at din behandling bliver afstressende bl.a. ved altid at sætte god tid af til dig.
Du får hårvask i en lækker massagestol og afslappende hovedbundsmassage.
Du vil også blive tilbudt et dejligt varmt fodbad med æteriske olier til alle længerevarende behandlinger. Vi tilbyder altid forskellige former for økologisk kaffe, the i forskellige varianter, kakao eller saft/smoothies til et stykke økologisk chokolade, nødder, frugt eller lign. efter ønske.

I salonen findes de nyeste magasiner og blade som du kan sidde og nyde under hele behandlingen, medmindre du bare vil lukke øjnene og slappe helt af…

Kig forbi salonen på Lindegårds Allé 10, 3550 Slangerup eller ring og få en tid. Det er også nemt at bestille tid online.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Solmaz Organic hairdressser.

Husk at “like” os på Facebook, hvor vi opdaterer med nyheder og gode tilbud.
https://www.facebook.com/Salon-Solmaz-Organic-Hairdresser

Gravid eller nybagte mødre

Gravide og nybagte mødre er velkomne både med deres baby og barnevogn. Da vore hårfarver, hårpleje og stylingsprodukter er fremstillet så vidt som muligt uden allergifremkaldende, kræftfremkaldende og hormonforstyrrende stoffer (bl.a parabener), kan du med bedre samvittighed end hos en kemisk frisør, forskønne dig hos os.

Eftersom vi ikke arbejder med skadelige og farlige kemiske stoffer vil der være et behageligt indeklima i salonen uden kemiske dampe.

Da vi er 2 frisører i salonen kan vi tilbyde dig og en veninde fra mødregruppen at få ordnet hår samtidig en formiddag efter aftale. Vi har pusleplads og sætter god tid af til jer så I har mulighed for at tage jer af jeres barn hvis de er urolige eller skal ammes.

Vi glæder os til at se jer.