Personale

Solmaz Khallash Rasmussen

Indehaver/frisør
Solmaz er udlært hos Zenz- udvikler af grøn salon konceptet. Hun valgte den grønne linje på frisørskolen og bestod svendeprøven med ros.
Efter at hun blev udlært fortsatte hun med at arbejde hos Zenz. Efter at Solmaz har været på barsel med sine to børn, har hun nu åbnet sin egen salon da det altid har været hendes drøm at være selvstændig.
Solmaz er meget serviceminded og nem at omgås. Hun er yderst pertentlig omkring sit arbejde og god til at lytte til dine ønsker. Solmaz lægger vægt på at give en skræddersyet rådgivning, så håret passer til dig og du kan style håret i dagligdagen.

Camilla Ørsted Nielsen

Frisørassistent
Camilla er udlært hos RB Hairshop i Stenløse. Hun blev udlært i 2014 og har siden arbejdet hos RB Hairshop og hos Stender. Efter hendes barsel valgte Camilla at søge arbejde hos Solmaz, da hun gerne ville den grønne linje.Hun er smilende, imødekommende, dygtig og en alsidig frisør med den 4-årige frisøruddannelse, der går meget op i at vejlede kunderne professionelt i forhold til frisurer og produkter, der passer den enkelte kunde. Hun sætter en ære i at give dig den bedste service, hygge omkring dig og selvfølgelig gå fra salonen med et lækkert hår, som du selv kan sætte. Camilla er tillige en stor mester i at få dig til at føle dig velkommen i frisørstolen og glæder sig til at få besøg af dig i salonen.

 

Hos Solmaz bliver du mødt af et team, der altid er oplagt og hvor godt humør er en naturlig del af hverdagen. Vi sætter en ære i at alle kunder får behandlinger af højeste kvalitet i inspirerende og lækre omgivelser. Vi udvikler og uddanner os løbende og følger altid med i tidens trends. Vores arbejde er vores passion og du vil hurtigt mærke at vi brænder for det vi gør. Hos os er kunden i centrum.